Welkom op de website van Koninklijke Schaakkring Deurne
 
Clubkampioenschap palmares
    
   Palmares Clubkampioenschap

 
Editie Eerste Tweede Derde
2016 - 2017 Helmut Froeyman 8/9 Marcel Van Herck  7.5/9 Steven Liekens 6/9
2015 - 2016 Robert Schuermans 9/9 Bob Van Lil 6.5/9 Steven Liekens 6/9
2014 - 2015 Robert Schuermans 8/9 Helmut Froeyman 7.5/9 Marcel Van Herck 7/9
2013 - 2014 Robert Schuermans 8/9 Bob Van Lil 7.5/8 Greta Foulon 6.5/9
2012 - 2013 Helmut Froeyman 8.5/9 Robert Schuermans 8/9 René Beniest 6.5/9
2011 - 2012 Helmut Froeyman 8.5/9 Robert Schuermans 8/9 Jitte Van Tilburgh 7/9
2010 - 2011 Marcel Van Herck 8/9 Pieter Tolk 8/9 Helmut Froeyman 8/9
2009 - 2010 Helmut Froeyman 8/9 Enes Basic 6.5/9 Robert Schuermans 6/9
2008 - 2009 Marcel Van Herck 8.5/9 Guy Dugailliez 6.5/9 Helmut Froeyman 6/9
2007 - 2008 Helmut Froeyman 9/9 Robert Schuermans 7/9 Greta Foulon 6.5/9
2006 - 2007 Robert Schuermans 7.5/9 Rudi Knors 7.5/9 Marcel Van Herck 7.5/9
2005 - 2006 Marcel Van Herck 7.5/9 Stijn Vanderbeken 7/9 Arie Werksma 7/9
2004 - 2005 Marcel Van Herck 7/9 Arie Werksma 7/9 Robert Schuermans 6.5/9
2003 - 2004 Arie Werksma 7.5/9 Marcel Van Herck 7/9 Robert Schuermans 6.5/9
2002 - 2003 Marcel Van Herck 7.5/9 Pieter Tolk 7.5/9 Robert Schuermans 7/9
2001 - 2002 Rudi Knors 7.5/9 Robert Schuermans 7/9 Pieter Tolk 7/9
 
We willen graag de volledige historiek van ons Clubkampioenschap reconstrueren.
We vragen onze leden om in hun archief te duiken en ons de ontbrekende gegevens te bezorgen.
De webmaster kijkt uit naar jullie mailtjes.