Welkom op de website van Koninklijke Schaakkring Deurne
 
Beker Voorronde

 

 

 

                            Voorronde  Beker 2022

 

 

 

 

 

 

 
Na een onderbreking van 2 jaar konden en mochten we gisterenavond 29 april 2022 opnieuw een bekercompetitie van schaakkring Deurne organiseren.
 
De opkomst was goed : 20 deelnemers was aanzienlijk meer dan de laatste bekereditie waar we maar 15 spelers konden inschrijven.  De aanwezige bestuursleden Ria, Ben, Steven en Robert zagen dat het goed was.
 
Om 20 uur werden de inschrijvingen afgesloten en moesten er 4 voorronden geloot worden : Elsje, een regelmatige bezoekster in ons Essolokaal en hevige supporter van K.S.K. Deurne, zorgde voor de onschuldige hand en stelde de voorronden samen.
 
Om 23 u 30 werd dan overgegaan tot de samenstelling van de 1/8 finales die geprogrammeerd staan op de kalender voor vrijdag 13 mei 2022. Nu was het Maria, dochter van onze lokaalhoudster Ewa, die enkele mooie bekerontmoetingen samenstelde.
 
Nog even herinneren : er kan/mag altijd vroeger gespeeld worden dan de vastgelegde datum van 13 mei a.s. maar geef mij dan als bekerverantwoordelijke even een seintje of berichtje.
 
Voor de 3 voorronden die nog moeten betwist worden verzoek ik deze zo snel mogelijk te betwisten om onze bekercompetitie verder correct te laten verlopen.
 
Verder wens ik iedereen veel succes in deze nieuwe schaakcompetitie !
 
Met vriendelijke groetjes,
 
Robert Schuermans,
verantwoordelijke bekercompetitie 2022.