Welkom op de website van Koninklijke Schaakkring Deurne
 
Beker 1/8 finale

 

 

 

                            1/8 Finale  Beker 2022

 

 

 

 

 Gisterenavond was het onze 2de avond in de bekercompetitie 2022 :  de 1/8 finales van deze competitie werden betwist.  In bijlage vinden jullie de resultaten van de 1/8 finales.  Grote revelatie van de huidige competitie is onze youngster Mani Desneux : hij slaagde er in - voor de 2de keer op rij - een hoger op elo gequoteerde speler uit te schakelen en zich verdiend te kwalificeren voor de volgende bekerronde.  In de andere ontmoetingen vrij "normale" resultaten, alhoewel resultaten vertellen niet altijd alles.  Bekerverantwoordelijk Robert Schuermans moest bvb. in zijn 2 partijen de bijna volledig speeltijd doormaken om zijn kwalificatie nipt binnen te halen. Beker : het blijft intrigerend ...
 
Op het einde van de avond werden de 1/4 finales geloot.  Voorzitter Robert Schuermans vond 5 paar (!) onschuldige dameshanden van de Esso-tennisclub om de loting uit te voeren.  Wat een weelde voor onze bekerverantwoordelijke ...   In bijlage vinden jullie het resultaat van de loting voor 1/4 finales.
 
Nog even vermelden : de 1/4 finales staan gepland op vrijdag 27 mei 2022.  Indien men op een andere dag wenst te spelen, dan kan en mag dat natuurlijk, maar dan verneem ik dat graag van jullie even vooraf.
 
Veel succes aan allen bij de volgende bekerwedstrijden,
 
Robert Schuermans,
bekerverantwoordelijke 2022.