Welkom op de website van Koninklijke Schaakkring Deurne
 


Beste Schaakvrienden,

 

Ieder zal waarschijnlijk al wel gehoord hebben van de verdwijning van één van onze laatste nieuwe schaakklokken tijdens de laatste Interclub . Ondertussen is ook uitgekomen dat uit onze jeugdkast eveneens een klok is verdwenen.

Het gaat hier over onze wedstrijdklok nr. 52 DGT 3000 serie nr. D3314 00 1129  en bij de jeugd een DGT XL klok nr. 10 serienr. 114861.

Moesten jullie tijdens één van je wandelingen één van deze klokken tegenkomen mag je deze graag terug de weg wijzen naar ons lokaal. 

De sloten van de kasten zijn nu voorzien van hangsloten. De sleutels zitten in een sleutelsafe waar onze bestuursleden aan kunnen. In geval er geen bestuurslid aanwezig is als men een wedstrijd wilt spelen (CK of PVK of  neventornooi) kan de reservesleutel gevraagd worden aan Sander of Ewa. Deze sleutel MOET na opening aan Sander terugbezorgd worden. Alleen LEDEN kunnen deze sleutel krijgen!  

In het kader van deze feiten zijn er enkele maatregelen genomen maar vragen we ook jullie medewerking:

-          Het wedstrijdmateriaal (houten borden, houten stukken en 3000 klokken)
     MOGEN NOOIT NAAR BENEDEN GENOMEN WORDEN!

-          Wanneer men als thuisploeg speelt en de partij is gedaan zet dan de stukken terug op het bord en plaatst de klok terug in de bak van de klokken a.u.b.

-          Plaatst het materiaal terug in de voorziene kast en soort bij soort a.u.b. 

We zijn allemaal leden, we betalen allemaal lidgeld zowel leden als bestuur. Geen van ons zijn knechtjes die als iemand gedaan heeft materiaal komt opruimen. Het materiaal wordt gekocht met ons lidgeld zorg er dan ook mee voor a.u.b. 

Ik hoop dat jullie mijn woorden niet verkeerd opvatten maar ik zie nog steeds spelers die als ze gedaan hebben het afbollen, een ander zal het wel komen opruimen.  

Mijn dank op voorhand en veel succes in al jullie partijen,

Peter.